Анонси
     

     






           
           
          Новини

          Назад

          <<<529 - 539 з 4478>>> Архів
          19 Липня 2023 12:10

           Оцінка потреб громад Чернігівської області в соціальних послугах та аналіз прогалин спроможності й стійкості  


            
          Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, взяв участь в обговоренні результатів дослідження «Оцінка потреб громад Чернігівської області в соціальних послугах та аналіз прогалин спроможності й стійкості». 
           
          Дослідження реалізовувалось у п’яти громадах Чернігівщини (Городнянській, Козелецькій, Ніжинській, Прилуцькій, Чернігівській) благодійним фондом “Право на захист” у співпраці з агенцією InfoSapiens.  
           
          Управління освіти і науки Чернігівської ОДА давно співпрацює з БФ “Право на захист”. Вдячні за допомогу, яку надають закладам освіти, - від закупівлі техніки до облаштування бомбосховищ. 
           
          У Чернігівській області функціонують декілька закладів освіти, які надають соціальні послуги. Дослідження дасть можливість визначити напрямки фокусування допомоги.

          18 Липня 2023 17:57
          18 Липня 2023 09:27

          З досвіду роботи Сновського Центру дитячої та юнацької творчості

          Сновської міської ради Корюківського району Чернігівської області в літній період

           

                   Літечко-літо – весела пора, радіє літу вся дітвора! Особливо, коли після року дистанційного навчання є можливість провести час у колі друзів, зайнятися улюбленою справою, взяти участь у цікавих розважальних програмах, долучитися до акцій та конкурсів.

                   Таку можливість надають дітям педагоги Сновського Центру дитячої та юнацької творчості (далі – Центр).

                   У Міжнародний день захисту дітей педагоги і вихованці закладу взяли участь у міському святі та підготували майстер-класи з виготовлення сонечка і вітрячка. Цікаво пройшли веселі естафети. Діти малювали на асфальті, виготовили плакат «Мої мрії про літо».

                   Одним із пріоритетних напрямків діяльності Центру є патріотичне виховання. Гуртківці із задоволенням долучилися до Всеукраїнського онлайн-челенджу

          14 Липня 2023 11:42

          Літній відпочинок дітей комунального закладу «Комарівська гімназія» Чернігівської обласної ради

          12 липня 2023 року Чернігівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді відвідав з майстер-класами комунальний заклад «Комарівська гімназія» Чернігівської обласної ради.

          Як завжди дітей чекала насичена програма: невеличкі розваги і багато майстер-класів. А будь-який майстер-клас – це цікава подорож у невідому країну, де ти стаєш не просто глядачем, а й активним учасником. Тут кожен може спробувати себе у чомусь новому, познайомитись з новими техніками, зануритись в атмосферу творчості, співпраці і спілкування. Так було і цього разу: цікаво, творчо, а головне – позитивно.

          Для гостей влаштовано цікаву екскурсію закладом. Колектив гімназії робить все, щоб діти постійно відчували підтримку, захист дорослих та знаходились у безпеці.

          12 Липня 2023 16:55

          З досвіду роботи комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» у літній період

          Педагогічні працівники комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» (далі – ОБЛСЮН) зацікавлені, щоб літні канікули 2022/2023 навчального року пройшли для вихованців гуртків закладу та здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти області весело і корисно, попри воєнний стан в Україні.

          З 05 до 23 червня 2023 року педагогами ОБЛСЮН проведено ряд заходів для учасників таборів з денним перебуванням закладів загальної середньої освіти міста Чернігова: цікаві майстер-класи, патріотичні флешмоби, бесіди до знаменних і пам’ятних дат, конкурси малюнків та 3D листівок, ігрові активності на свіжому повітрі.

          Територія ОБЛСЮН має багато цікавих місць для відвідування під час екскурсійних програм – це і відділи навчально-дослідної земельної ділянки,

          12 Липня 2023 16:45

          Літній відпочинок дітей у комунальному закладі «Березнянський навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради

          Дуже важливо, щоб літній відпочинок дітей в цей важкий для нашої країни час, був насиченим і цікавим.

          Саме тому, 11 липня 2023 року до вихованців комунального закладу «Березнянський навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради з цікавими активностями завітали керівники гуртків Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді та створили справжнє свято.

          Майстер-класи з судомоделізма, авіаконструювання, початкового технічного моделювання, оригамі, тістопластики, малювання захопили дітей і допомогли провести цей день цікаво і корисно. А моделі літачків, кораблики з сірникових коробочок, веселі пташки з паперу, соняшник з солоного тіста, колективне панно «Країна мрій» не залишили нікого байдужим. Весела розминка, патріотичні браслетики на згадку, поробки, зроблені власноруч ще довго будуть нагадувати дітям про мандрівку у країну Творчості.

          11 Липня 2023 14:26
          10 Липня 2023 16:00

          Ноутбуки за програмою EU4Skills


          Польський Фонд міжнародної солідарності закупив для профосвітян України 800 ноутбуків. Їх розподілено між 52 закладами, які мали найбільшу потребу в комп'ютерній техніці, зокрема і Чернігівської області.
          У рамках реалізації програми «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України», за сприяння Міністерства освіти і науки України Державний професійно-технічний навчальний заклад «Чернігівський професійний будівельний ліцей» отримав 14 ноутбуків (HP INC.NOTEBOOK 255 G9 R3-5425U 256GB/8GB/W11P, загальною вартістю 281831,62 грн).
          Юрій МУЗИКА,  начальник Управління освіти і науки ЧОДА, особисто протестував сучасні девайси та зазначив, що дана техніка дозволить покращити освітній процес у закладі. А підтримка професійної освіти  міжнародними партнерами сприятиме підготовці конкурентоспроможних на ринку праці робітничих кадрів для відбудови України.


          Дякуємо за підтримку нашим іноземним партнерам!
          Разом до перемоги!

          10 Липня 2023 15:56

          Літній відпочинок у Комарівській гімназії

           

          06 липня 2023 року педагогами комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів», Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» для здобувачів освіти комунального закладу «Комарівська гімназія» Чернігівської обласної ради проведено захоплюючу програму.

          Діти стали учасниками майстер-класу з виготовлення купальського віночка із злакових рослин і квітів, дізналися історію та традиції святкування українцями дня Івана Купала, змагалися у конкурсі на знання українських пісень.

          Учасники екологічних заходів отримали подяки від комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» за активну участь у майстер-класі, творчу ініціативність, креативність, високу виконавську

          10 Липня 2023 15:49
          10 Липня 2023 15:45
          <<<529 - 539 з 4478>>> Архів

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/