Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Особливості організації харчування в укриттях, розташованих у закладах освіти

          Як швидко організувати процес харчування в укриттях під час повітряної тривоги, розказав Юрій Оглашенний, експерт з імплементації та навчання у сфері СФЗ під час вебінару.

          На його думку, спільні прийоми їжі потрібні: вони сприятимуть тому, що діти почуватимуть себе в безпеці навіть під звуки тривоги. Однак, чи годувати, вирішуватимуть лише засновники закладів освіти, оцінивши інфраструктурні можливості сховища (чи можна його поділити на зони, наприклад) та матеріально-технічну базу.

          Серед питань, які також порушено під час онлайн-зустрічі:

          • вибір продуктів та страв, які доцільно використовувати;
          • дотримання базових гігієнічних вимог під час приготування або підігріву їжі;
          • дотримання гігієнічних норм персоналом;
          • забезпечення доступу до питної води;
          • організація роботи з відходами.

          Вебінар організовано в межах реформи шкільного харчування Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з EU4SaferFood, Держпродспоживслужбою та Командою реформи шкільного харчування.

           

          Назад

           

           

          Офіційна сторінка

           

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/