Назад
Чотири викладачі закладів професійно-технічної освіти стали тренерами кулінарних хабів
Ідеться про майстринь виробничого навчання Ніжинського та Дігтярівського професійних аграрних ліцеїв і Чернігівського центру професійно-технічної освіти.
Ніна Щепун, Світлана Крутько, Юлія Єрмак та Оксана Курченко в межах реалізації Стратегії реформування шкільного харчування в області пройшли курс, навчившись правильно й безпечно організовувати виробничий процес на місцях та готувати страви з оновленого шкільного меню на сучасному обладнанні.
Пізніше тренерки зможуть поділитися отриманими знаннями зі своїми колегами.
Ініціатива реалізована ГО «Cult Food» за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE. Партнерами проєкту також виступили Міністерство освіти і науки України та Національна асоціація громадського харчування.
Фото: портал "Знаїмо", заклади освіти
Назад |