Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Чотири викладачі закладів професійно-технічної освіти стали тренерами кулінарних хабів

          Ідеться про майстринь виробничого навчання Ніжинського та Дігтярівського професійних аграрних ліцеїв і Чернігівського центру професійно-технічної освіти.

          Ніна Щепун, Світлана Крутько, Юлія Єрмак та Оксана Курченко в межах реалізації Стратегії реформування шкільного харчування в області пройшли курс, навчившись правильно й безпечно організовувати виробничий процес на місцях та готувати страви з оновленого шкільного меню на сучасному обладнанні.

          Пізніше тренерки зможуть поділитися отриманими знаннями зі своїми колегами.

          Ініціатива реалізована ГО «Cult Food» за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE. Партнерами проєкту також виступили Міністерство освіти і науки України та Національна асоціація громадського харчування.

          Фото: портал "Знаїмо", заклади освіти

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

           

          Офіційна сторінка

           

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/