Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Конкурс фотоаматорів серед школярів: вражаючі результати й талановиті переможці

          Понад 250 світлин на обласний заочний конкурс робіт юних фотоаматорів «Чернігівщина – мій рідний край» подали діти з 21 закладу позашкільної та загальної середньої освіти регіону.

          Журі, до складу якого ввійшли досвідчені фотографи та фахівці у сфері мистецтва, ретельно оцінювали роботи за такими критеріями: новизна та сучасність матеріалу, технічна складність, художнє оформлення, виконавча майстерність, загальне художнє враження та найкраще вираження теми.

          Переможців та призерів було визначено у трьох вікових категоріях: молодша (6-10 років), середня (11-14 років), старша (15-19 років).

          Також роботи оцінювалися в 11 номінаціях: портрет, пейзаж, натюрморт, побутові або жанрові фото, звичаї та обряди нашого краю, архітектура, спортивне фото, макрофотографія, флора та фауна, позажанрове фото, фото із застосуванням програми Adobe Photoshop.

          Традиційно, найбільш популярними номінаціями Конкурсу стали: пейзаж (80 фоторобіт), флора та фауна (59 фоторобіт), побутові або жанрові фотографії (30 фоторобіт). Ці номінації дозволили юним фотографам відобразити красу природи рідного краю, його унікальні особливості, а також повсякденне життя людей. Роботи вражають емоційністю, вмінням бачити красу в простих речах та передавати атмосферу моменту.

          Доробки переможців обласного заочного конкурсу «Чернігівщина – мій рідний край», що проводився в червні Чернігівським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді, будуть направлені до Українського державного центру позашкільної освіти для участі у Всеукраїнському конкурсі робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!».

          Вітаємо учасників та бажаємо подальших успіхів і нових творчих звершень!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/