Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Онлайн-марафон та історико-краєзнавча вікторина: як відзначили День Конституції України позашкільники

          З метою виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості, почуття відповідальності та активної громадянської позиції зі здобувачами освіти Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді проведено історико-краєзнавчу вікторину «Я – патріот», присвячену Дню Конституції України, для перевірки знань найвищого закону нашої держави.

          У період з 25 по 28 червня для гуртківців Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва організовано інформаційні хвилинки та виховний захід, проведено онлайн-марафон «Непереможна Україна!» за участі художніх колективів Палацу. Лідери-старшокласники стали учасниками патріотичного відеоролика.     

          З нагоди Дня Конституції України у Чернігівському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді були проведені тематичні години та вікторина «У моєму серці Україна», під час яких діти в доступній формі ознайомилися з основними законами нашої держави, її історією, символами та цінностями. Вихованці «Зразкового художнього колективу» студії оригамі «Зимова сакура» напередодні виготовили 1000 журавликів та загадали одне бажання на всіх: щоб закінчилася війна нашою перемогою. За давньою японською легендою, якщо загадати бажання і зробити тисячу журавликів, то воно обов’язково здійсниться. Отже чекаємо на перемогу та мир в Україні!

          Задля підвищення рівня громадянської свідомості дітей та учнівської молоді педагогами Чернігівської обласної станції юних натуралістів проведено ряд активностей: захід-інфомікс «Шлях української Конституції», фото-пленер у квітково-декоративному відділі навчально-дослідної земельної ділянки станції «Україно – цвіти у любові й добрі» (онлайн), здобувачі освіти переглянули тематичні презентації та документальні відеоматеріали. Учасниками майстер-класів «СимволікаУкраїни» з виготовлення патріотичних 3D поробок стали вихованці гуртків «Основи екологічного дизайну» (керівник Галина Яковенко), «Екосвіт» (керівник Анастасія Кожем’яченко), «Юні друзі природи» (керівник Анастасія Силка).

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/