Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Школярі Ніжина, Чернігова та Корюківки – переможці обласного конкурсу відеоробіт учнівської молоді «Я ОК!»

          Які вправи слід виконувати, щоб зберегти своє ментальне здоров’я, як стабілізувати свій емоційний стан під час критичних ситуацій та відновити стресостійкість після них, розповіли школярі Чернігівщини у своїх відеороботах, поданих на конкурс «Я ОК!», що пройшов у межах реалізації в Чернігівській області Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?».

          «Приємно було усвідомлювати, що 220 учасників, віком від 11 до 17 років, з 45 закладів освіти взяли участь у цьому конкурсі», – зазначив Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, під час зустрічі зі школярами.

          Загалом журі конкурсу розглянуло  54 роботи. З них найкращими визначено 3.  

          Диплом І ступеня отримала команда Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради при Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя за відеороботу «Хто ОК? Я ОК!».

          Дипломом ІІ ступеня відзначено відеороботу «5 кроків до психоемоційної рівноваги» Віталія Тарасенка, учня  Корюківського ліцею №1 Корюківської міської ради.

          Команда загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів фізико-математичного профілю №12 м. Чернігова за відеороботу «Самодопомога» отримала диплом ІІІ ступеня.

          Конкурс «Я ОК!» цьогоріч було вперше проведено у межах реалізації у Чернігівській області Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» за ініціативи координаційного центру з питань ментального здоров’я обласної військової адміністрації, Управління освіти і науки обласної державної адміністрації та Навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти області Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського.

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/