Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Модернізуємо профтехи разом з партнерами

          Finn Church Aid (FCA) продовжує співпрацювати з двома закладами освіти регіону: Чернігівським професійним ліцеєм залізничного транспорту та Чернігівським вищим професійним училищем. За кошти донорів в одному з профтехів створюють майстерню виробничого навчання, в іншому відбувається повна модернізація навчально-практичного центру.

          Щоб побачити, на якому етапі перебувають роботи, на Чернігівщину завітали Сарі Турунен, старша радниця FCA, Патриція Марущак, виконавча директорка FCA в Україні, та менеджерка проєкту FCA Ірина Кудіна.

          «Це масштабні проєкти, реалізація яких допоможе профтехам не лише якісно навчати здобувачів освіти за рахунок осучасненої матеріально-технічної бази, а й отримувати додатковий дохід. Орієнтовно ремонтні процеси закінчаться влітку, тож у новому навчальному році учні та слухачі матимуть можливість набути професійних кваліфікацій у комфортних умовах на новітньому виробничому обладнанні», – розповідає Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/