Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відпочинок дітей за кордоном та облаштування укриттів закладів освіти – пропозиції від німецьких партнерів

          Федеральна земля Мекленбург-Передня Померанія (Німеччина) продовжує свою співпрацю з Чернігівщиною в галузі медицини, культури та освіти. Зокрема, протягом останніх кількох місяців в область надійшла значна партія ноутбуків та шкільних меблів для забезпечення належної організації проведення дистанційного та офлайн-навчання в коледжах, ліцеях та школах регіону.

          У цьому році в бюджеті землі Мекленбург-Передня Померанія вже зарезервували 250 тисяч євро на облаштування укриттів у закладах освіти Чернігівщини, окрім цього передбачається продовження відпочинково-оздоровчої кампанії для дітей регіону в Німеччині. Про це стало відомо під час зустрічі Голови Бундесрату Німеччини, Прем’єр-міністерки землі Мекленбург-Передня Померанія Мануели Швезіг із начальником Чернігівської ОВА В’ячеславом Чаусом.

          «Незважаючи на доволі нетривалий період партнерства, ми маємо багато напрацювань. Сьогодні є певні домовленості щодо наших економічних зв’язків. Це наразі дуже важливо для Чернігівщини, – зауважив начальник ОВА В’ячеслав Чаус. – Дякую німецьким партнерам за ту допомогу, яка вже надана. Але попереду ще багато спільної роботи задля тримання взаємовигідних результатів».

           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/