Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Школярка з Носівки обрана до Дитячого екологічного парламенту від Чернігівської області

          Команда Носівської гімназії № 2 представила Чернігівщину на Всеукраїнському злеті лідерів Дитячого екологічного парламенту та юних екологів.

          У рамках заходу проведено ювілейні «Globe Ігри 2024», круглий стіл з обміну досвідом, відбулася презентація роботи регіональних осередків Дитячого екологічного парламенту та юнсекцій товариства охорони природи. Школярі також взяли участь в екологічних естафетах, віртуальному екологічному десанті, профільних майстер-класах і флешмобах, відвідали екскурсії.  

          Члени команди нагороджені подяками та сертифікатами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за активну участь.

          Дев’ятикласниця Владислава Федорцова під час зльоту обрана представником Дитячого екологічного парламенту від Чернігівської області.

          Тетяна Рогова, заступниця директора з навчально-виховної роботи Носівської гімназії № 2, отримала подяку Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за високу громадянську позицію, вагомий результативний особистий внесок у патріотичне виховання учнівської молоді та якісну підготовку учнів до участі у злеті.

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/