Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Партнери облаштують укриття в закладах освіти 11 громад Чернігівщини

          Відбулася чергова онлайн-зустріч щодо обговорення облаштування шкільних укриттів на Чернігівщині Фондом Східна Європа та ГО «Лампа».

          У цьому році партнери планують оснастити всім необхідним 56 сховищ задля безпечного та комфортного перебування дітей у них під час повітряної тривоги. Окрім цього, передбачається закупка генераторів та обладнання для встановлення систем вентиляції, оповіщення та пожежної сигналізації. Розглядається можливість створення в укриттях класів або куточків безпеки.

          «Сьогодні заклади освіти створюють списки предметів, які потрібно закупити в їхні укриття. До середини липня партнери планують зустрітися з представниками шкіл, аби узгодити всі моменти. На реалізацію проєкту відведено 7 місяців. Загальна сума фінансування становить 550 тисяч євро», – розповідає Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

          Участь в онлайн-зустрічі також взяли директор "Центр матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів" Чернігівської обласної ради Валентин Чеботько, програмна менеджерка Фонду Східна Європа Ольга Молоко та голова ГО «Лампа» Антон Аліфіренко.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/