Анонси
     

     






           
           

          Назад

          200 класів безпеки відкрили на Чернігівщині

          Тепер учні Чернігівського навчально-реабілітаційного центру матимуть навчальну інтерактивну авдиторію, де дізнаватимуться про пожежну, мінну безпеку, правила поведінки на дорозі тощо.

          «Ми розуміємо, що в умовах війни дітям, особливо з прикордонних територій, важливо вміти швидко виявляти небезпеку та правильно реагувати на неї, тож спільно із закладами освіти та партнерами працюємо над створенням навчально-методичних кабінетів – класів безпеки. Перебування в них дозволить учням в інтерактивній формі за допомогою фахівців отримати базові знання з основ цивільного захисту та безпеки життєдіяльності», – наголошує Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

          Ілюстративні матеріали, технічне обладнання, демонстраційні макети – далеко не повний перелік того, чим можуть скористатися діти задля покращення навичок надання домедичної допомоги та набуття знань, необхідних для подолання надзвичайних ситуацій.

          Щоб убезпечити перебування учнів у закладі освіти, за підтримки партнерів у ньому облаштували протипожежну сигналізацію та систему оповіщення евакуації при пожежі.

          Над реалізацією цих двох проєктів працювала ГО “Агенція міських ініціатив (виконавча директорка Тетяна Романова) за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні (спеціалістка з мобілізації громад, UNDP Наталія Красківська) за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/