Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шкільний автобус – подарунок коропським школярам від брюссельців

          Бельгійська організація BEforUkraine («Бельгія – Україні») передала автобуси 5 українським школам, серед них – Коропська.  Великий, комфортний, на 59 місць, вже апробований на зручність місцевими учнями.

          Кошти на автобус (а це близько 35 тисяч євро, що у гривнях – 1 мільйон 550 тисяч) зібрали волонтери BEforUkraine – бельгійські підлітки, їхні родини і друзі. Для цього вони проводили велоквести, покази фільмів, інші заходи. Разом з автобусом в Україну приїхали хендмейд-подарунки, футбольні м'ячі, шкільне приладдя тощо, про це пише Час Чернігівський з посиланням на сторінку Коропської громади (https://cntime.cn.ua/koropski-shkolyari-zatestili-novenkij-belgijskij-a-article/).

          «Щоб забезпечити здобувачів освіти Чернігівщинни, які проживають поза межами пішохідної доступності, організованим підвезенням до шкіл, потрібно ще понад 50 автобусів. Поповнення автопарку також дозволить нам розвантажити маршрути шкільних автобусів, які курсують сьогодні», — розповідає Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/