Анонси
     

     






           
           

          Назад

          80 млн грн від DECIDE отримала Чернігівщина на відновлення шкіл, реконструкцію та облаштування укриттів

          Швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» продовжує свою роботу на Чернігівщині. У межах ініціативи «DECIDE: Відбудова. Ініціатива з відновлення шкіл» надається фінансова підтримка територіальним громадам на відновлення шкіл, ремонт та облаштування шкільних укриттів.

          Чернігівська громада є однією з 12 в регіоні, яка отримала грант від проєкту.  Днями школи №32 та 13, у яких триває реконструкція, відвідала Крістіна Ренч, спеціалістка з фінансів та адміністрування Швейцарського агентства з розвитку та співробітництва. Окрім цього, вона оглянула заклад освіти №21, який було зруйновано ворожою авіабомбою у 2022 році.

          «Ми вдячні партнерам за всебічну підтримку, адже DECIDE здійснює повний програмний, юридичний та фінансовий супровід робіт. Завдяки цій співпраці у понад 10 громадах будуть відновлені школи, пошкоджені  внаслідок бойових дій,  і з’являться сучасні укриття, в яких організація безпечного освітнього процесу стане можливою», – зазначає Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/