Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Співпраця з Polar Partners як нові можливості для розвитку освіти в Чернігівській області

          У контексті відновлення України підписаний меморандум про співпрацю між організацією Polar Partners, Управлінням освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації  та комунальним закладом «Чернігівський обласний науковий ліцей» ЧОР.

          Співпраця КЗ «Чернігівський обласний науковий ліцей» Чернігівської обласної ради та організації Polar Partners розпочалася у квітні 2024 року з метою побудови ефективного партнерства та довгострокового співробітництва в розвитку освіти в Чернігівській області. Для закладу освіти це можливість реалізації ідей старшої профільної школи через поєднання кращих освітніх практик Фінляндії та України.

          11 червня відбулася робоча зустріч керівника організації Polar Partners Кімо Кумпулайнен з Ганною Коломієць, директоркою КЗ «Чернігівський обласний науковий ліцей» ЧОР та педагогічною командою ліцею. У зустрічі взяли участь Олена Соронович, заступниця начальника Управління освіти Чернігівської ОДА, Наталія Дягло, начальниця відділу  дошкільної, позашкільної освіти, оздоровлення та виховної роботи Управління.

          Учасники та учасниці обговорили перспективний план реалізації співпраці. На основі моніторингу потреб закладу освіти та виявлення сфер зацікавленості щодо напрямків розвитку сформували робочі групи для подальшого експертного супроводу й розробки проєктних пропозицій. Особливу увагу приділили комплексній характеристиці добробуту дітей: його фізичного компоненту, психологічної складової та освітнього виміру - вибір оптимальних навчальних стилів, індивідуальний підхід у навчанні. Адже заклад освіти, у якому діти вмотивовані, вільні, зацікавлені і просто щасливі – це школа мрії, над якою працює ліцей уже більше 30 років.

          Допомога міжнародних організацій у реалізації освітніх програм сприятиме втіленню інноваційних ідей у діяльність закладу освіти під час пілотування профільної середньої освіти НУШ.

           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/