Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Оновлення харчоблоків у закладах загальної середньої освіти – частина реформи шкільного харчування

          Перша леді Олена Зеленська разом з командою командою реформи шкільного харчування на чолі з її керівником Орестом Степаняком, заступницею голови Чернігівської ОДА Жанною Шерстюк та очільниками інших міст і областей обговорили створення фабрик-кухонь у регіонах та плани на новий 2024/2025 навчальний рік.

          «На Чернігівщині громадами подано 12 проєктних заявок на створення базових та опорних кухонь у закладах загальної середньої освіти на суму 127 млн грн. Кошти, отримані з державної субвенції, спрямують на придбання обладнання, проведення реконструкції та капітального ремонту харчоблоків», – повідомив Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

          Окрім ознайомчого візиту на «ГотуЇмо», фабрику-кухню, яка діє в Бучі, учасники зустрічі відвідали Синяківський хіміко-технологічний ліцей, де мали змогу побачити, як відбувається розвантаження боксів і підігріваються продукти, та Бучанський ліцей №9, де зустрілися з дирекцією та продегустували страви зі шкільного меню разом з учнями середньої школи.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/