Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Ліцеїсти підтримали акцію «Дзвіночки», ініційовану першою леді Оленою Зеленською

          Повісили дзвіночки на дерева, вшанувавши так пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України, випускники Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

          4 червня 148 ліцеїстів (4 з них – золоті медалісти, 1 – срібний) почули останній дзвоник та отримали відзнаки й свідоцтва про повну загальну середню освіту. Прощаючись зі своїми викладачами, однокласниками та безтурботними роками, проведеними в стінах закладу освіти, випускники закружляли у вальсі.

          У заході взяли участь начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика, керівник ліцею Євген Казанін та перший начальник ліцею Іван Остренко.

          «Ідіть за світлою мрією, хай перші кроки в самостійному дорослому житті будуть легкими, не припиняйте вірити в себе та нашу перемогу. Ми ж натомість зробимо все можливе, аби навчання в цьому закладі освіти було якісним, а кожен ліцеїст почувався тут на своєму місці», – наголосив Юрій Музика.

          У добру путь короваями благословили випускників їхні матері, а підкинуті монети до неба – незмінна традиція ліцею – ознаменували їхнє блискуче майбутнє.

          «Ви діти, які обов’язково дійдуть до своєї мети. Ми ж бажаємо вам якомога скоріше зустріти літній ранок без пострілів і звуків вибухів. Мирного неба нам всім», – звернулася до випускників мама ліцеїста Тетяна Сич.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/