Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Свято останнього дзвоника на Чернігівщині

           Традиційно щороку останній дзвінок сповіщає про закінчення занять у закладах освіти та про початок прекрасної пори для всіх учнів ­– літніх канікул. Країна знань перегортає ще одну сторінку.

          По-сімейному теплим і водночас урочистим стало свято Останнього дзвоника в Борзнянському ліцеї. Душевні слова вдячності, адресовані батькам, учителям, друзям та однокласникам, звучали 31 травня з вуст випускників, натомість їх вітали ті, хто пліч-о-пліч був протягом всіх шкільних років, підтримував та навчав. Справжньою окрасою заходу стали хореографічні композиції від вихованців початкової школи, за які вони отримали солодкі подарунки від одинадцятикласників.

           
           

          В останній день травня в Сосницькому та Березнянському навчально-реабілітаційних центрах для випускників теж пролунав останній дзвоник, сповістивши про закінчення 2023/2024 навчального року.

          Вчителі, батьки та гості у вітальному слові дали життєві настанови дітям, учні НРЦ презентували свій сюрприз – музичні й танцювальні номери, а головні винуватці свята закружляли у вальсі.

           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/