Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Срібло – у юних техніків Чернігівщини

          Юні техніки Чернігівщини взяли участь у Всеукраїнському конкурсі учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, що пройшов з 13 по 24 травня. У ньому взяли участь понад 70 дітей із 17 областей України та м. Києва. Зареєстровано 22 команди та два індивідуальних учасника.

          Ярослав Зозуля, вихованець Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, виступив в особистій першості, Олександра Коробко та Володимир Юрченко з Городнянської станції юних техніків – у командній.

          Конкурс проходив у кілька етапів:

          - теоретичний залік (23 учасники продемонстрували свої знання та вміння, відповідаючи на 10 запитань та виконуючи завдання, пов'язані з програмою гурткової роботи);

          - конструкторське завдання (учасникам було запропоновано сконструювати модель вантажного транспорту майбутнього з деталей Lego-конструктора та презентувати її);

          - творче завдання (за 150 хвилин діти мали виготовити та оздобити модель пасажирського транспорту майбутнього із розгорток геометричних тіл);

          - технічне завдання (учасники виготовляли 3D-модель "Катапульта").

          Юні техніки гідно представили Чернігівську область:  Ярослав Зозуля та Олександра Коробко посіли 3 місця у творчому завданні зі створення транспорту майбутнього, Олександра Коробко також має 3 місце в теоретичному заліку, а Володимир Юрченко став третім в особистій першості серед учасників старшої вікової категорії.

          Це чудовий результат, який свідчить про талант та працьовитість, а також про високий рівень підготовки гуртківців початкового технічного моделювання регіону.

          Вітаємо Ярослава, Олександру та Володимира з їхніми перемогами! Також вдячні керівникам гуртків Марині Лисиці та Ірині Кузнецовій за підготовку юних техніків до конкурсу!

           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/