Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Чи вміють школярі Чернігівщини орієнтуватися на місцевості, показав проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

          Минає другий день обласних змагань загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Сьогодні до проходження завдань зі спортивного орієнтування долучилися 10 команд від закладів загальної середньої освіти Новгород-Сіверського та Чернігівського районів.

          На урочистій церемонії відкриття спортсменів вітали чернігівська легкоатлетка, амбасадорка проєкту Ольга Бібік, начальник відділення Чернігівського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Денис Закружний і Петро Степовик, директор Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.  

          «Такі змагання об’єднують дітей і мотивують їх вести здоровий та активний спосіб життя. А ми, дорослі, завжди поруч, щоб діти відчували, що ми в них віримо і радіємо їхнім успіхам, адже вони лише на початку шляху, а найяскравіші їхні перемоги ще попереду», – сказала Ольга Бібік під час привітання.

          За результатами змагання зі спортивного орієнтування Чернігівщину на всеукраїнському рівні представить команда «Перші» Спеціалізованої загальноосвітньої середньої школи №1 з поглибленим вивченням іноземних мов м. Чернігова (тренер Валентин Калініченко).

          Друге та третє місця посіли команди «Хоробрі серця» Чернігівського ліцею №22 (тренер Марина Примак) і команда «Незламні» Чернігівського колегіуму №11 (тренер Ірина Назаренко) відповідно.

           

           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/