Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Обласні змагання пліч-о-пліч: визначено перших переможців

          27 травня учасники наймасштабнішого спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», що проходить під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», з’їхалися в Чернігів, аби позмагатися за звання кращої команди в регіоні та вибороти право представляти область на всеукраїнському етапі.

          Команди Прилуцького, Ніжинського, Чернігівського, Новгород-Сіверського та Корюківського районів зіграли у волейбол (дівчата) та футзал.

          Серед волейболісток кращими виявилися учениці Гончарівського ліцею ім. героя АТО Дмитра Степанченка. Друге й третє місце посіли Прилуцький ліцей №1 ім. Г. Вороного та Понорницький ліцей відповідно.

          Учні Чернігівської спеціалізованої школи №12 здобули перемогу з футзалу. Друге місце виборов Прилуцький ліцей №6, третє – Бахмацький ліцей №1.

          Нагороджували переможців амбасадорка проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» в області, легкоатлетка Ольга Бібік, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика та начальник відділення Чернігівського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Денис Закружний.

          «Попереду в школярів ще змагання зі спортивного орієнтування, баскетболу (зіграють і хлопці, і дівчата) та волейболу (юнаки). Приблизно 400 учасників з 5 районів візьмуть участь у цьому етапі шкільних ліг», – розповідає Юрій Музика.

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/