Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Визначено кращого лідера учнівського самоврядування

          Учениця Городнянського ліцею № 2 Анастасія Миненко перемогла в обласному конкурсі на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року» (координатор Наталія Кривопуск).

          Загалом на розгляд журі було надіслано 75 відеоробіт від 25 учнів та вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти області. Кожен учасник представив 3 відеороботи в таких номінаціях: «Чому Я?», «Ми – майбутнє України!», «Процвітання нашого краю – в руках громади!».

          Комісія відзначила кращі відео, в яких змістовно та цікаво подано матеріал про лідерські спільноти громад, продемонстровано здобутки командної роботи, представлені цікаві й корисні проєкти, наповнені глибоким патріотичним змістом та активною громадянською позицією.

          У роботах Анастасії, зокрема, прослідковувалися результативність команди учнівського самоврядування, національна ідентичність тощо.

          Конкурс «Лідер року» проведено в жовтні 2023 року – квітні 2024 року Чернігівським обласним Палацом дітей та юнацтва.  Його метою є виявлення та розвиток лідерського, організаторського та інтелектуально-творчого потенціалу підлітків, сприяння розвитку молодіжного руху в області, зростання ролі представників учнівського самоврядування в процесах демократизації освітніх процесів, виявлення якісно нових форм і методів організації та проведення колективних творчих справ представниками учнівського самоврядування в закладах освіти, поширення кращого досвіду роботи лідерів учнівського самоврядування області та впровадження досвіду у практику роботи старшокласників.

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/