Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Майбутнє України – свідома молодь

          16 травня відбулося підсумкове онлайн-засідання Чернігівської обласної Ради старшокласників «Лідери Чернігівщини: єднанням сильні!».

          У Всесвітній день вишиванки присутні на зустрічі згадували про ідентичність, культуру та історію народу, нашу національну святиню – вишиванку, своєрідний генетичний код нації.

          У межах профорієнтаційного проєкту – циклу зустрічей MEET UP Neo PROF освіта до вебінару долучилися заступниця відповідального секретаря приймальної комісії Національного університету «Чернігівська політехніка»Ірина Прибитько та Сергій Безбородько, керівник Центру створення та розвитку стартапів Національного університету «Чернігівська політехніка».

          Лідери-старшокласники мали можливість ознайомитися з PEREMOHA HUB, PEREMOHA LAB – мейкерським простором реалізації власних ідей та стартапів  Національного університету «Чернігівська політехніка».

          У заході також взяли участь практичний психолог Чернігівського обласного наукового ліцею Наталія Нудьга та Катерина Усова, президентка учнівського парламенту  ліцею. Учасникам засідання розповіли про навчання  та умови вступу до Чернігівського обласного наукового ліцею.   

          Згідно програми засідання Ярослава Мишакова, координатор Чернігівської обласної Ради старшокласників, підвела підсумки лідерських заходів у 2023/2024 навчальному році та оголосила результати обласного конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року – 2024».

          Завершився лідерський захід марафоном яскравих та зворушливих виступів представників учнівського самоврядування Чернігівщини «Єднанням сильні!».

          Майбутнє України – свідома молодь! І ми свідомі заради майбутнього! Лідери Чернігівщини єднанням сильні!

           
           
           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/