Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Матеріали для проведення Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

          Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим у межах своєї компетенції здійснює підготовку заходів до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. У 2024 році – 80-ті роковини депортації кримськотатарського народу з території Кримського півострову радянським тоталітарним режимом у 1944 році.

          Відповідно до постанови Верховної Ради України “Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2024-2025 роках” 18 травня 2024 році на державному рівні проводитимуться меморіальні заходи.

          З метою вшанування Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу просимо провести в закладах освіти семінари, виховні години, конференції, уроки пам’яті, хвилини мовчання, виставки літератури тощо.

          Матеріали, які можна використовувати в офіційній комунікації або ж у підготовці тематичних виховних годин вчителями до 18 травня, за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1IZtaqBCXCYCvveSWNXvdnJIC-_q8OBIg/edit?usp=sharing&ouid=116950482912506893126&rtpof=true&sd=true

          Також просимо висвітлювати проведення заходів на офіційних сайтах місцевих органів управління освітою та закладів освіти.

           

           

           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/