Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Віртуальні екскурсії, тематичні марафони та майстер-класи: як відзначили День Європи школярі

          9 травня в Україні, Європейському Союзі та інших країнах відзначається День Європи, присвячений співпраці держав континенту та євроінтеграції.

          У закладах загальної середньої та позашкільної освіти Чернігівщини цього дня пройшли інформаційні хвилинки, пізнавальні бесіди та виховні години, тематичні марафони, конкурси та виставки дитячих малюнків, віртуальні подорожі Європою та експрес-екскурсії. Діти також взяли участь у майстер-класах з виготовлення прапорців держав Євросоюзу, інтерактивних іграх і вікторинах, спортивних розвагах та флешмобах.

          У комунальному закладі «Чернігівський обласний науковий ліцей» проведено роботу інтерактивного проєвропейського буккросингу «Галопом по Європах», євроквіз «EU:VIKTORINA» та реалізовано просвітницький проєкт «Єдність у різноманітті».

          У Ніжинському обласному педагогічному ліцеї організовано вікторину «9 травня – День Європи» та інтелектуальний турнір «Євросоюз без кордонів». Учні також створили квіткову композицію на ліцейській клумбі, з використанням квітів-символів європейських держав.

          З нагоди відзначення Дня Європи в Остерському фаховому коледжі будівництва та дизайну організовано тематичну виставку та проведено гру "Квест". Студенти також долучилися до флешмобу «Що ти знаєш про Європу?».

           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/