Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Питання подальшого функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» обговорили в Сновську

          На сьогодні в закладі освіти в дистанційній формі навчається 40 дітей, з них 18 за заявами батьків знаходяться за кордоном, тож майже половина колективу перебуває на простої.

          Згідно із стратегією реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки, буде оптимізовано мережу відповідних закладів. Передбачається скорочення їх кількості на Чернігівщині.

          Те, чи функціонуватиме комунальний заклад «Сновська гімназія», обговорили під час розширеної виїзної зустрічі голова обласної ради Олена Дмитренко, заступниця голови облдержадміністрації Жанна Шерстюк, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика, Сновський міський голова Олександр Медведьов, депутати обласної ради Ігор Вдовенко та Олександр Якубін.

          Також Юрій Музика обговорив питання діяльності гімназії з колективом комунального закладу, вислухавши пропозиції, що стосуються його роботи. Рішення щодо подальшої долі закладу освіти ухвалюватимуть депутати обласної ради на найближчому засіданні сесії облради.

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/