Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Разом з американськими партнерами працюємо над оновленням укриттів закладів освіти Чернігівщини

          Днями відбулася зустріч з представниками американської організації GER³, під час якої обговорили основні потреби закладів освіти регіону та домовилися про подальшу співпрацю над конкретними проєктами з ремонту та облаштування укриттів, які може реалізувати GER протягом цього року.

          За словами Ганни Цвігун, керівниці проєктів в Україні, організація працює в центральній та північній частинах нашої країни з 2022 року, зокрема в постраждалих від війни громадах, відбудовуючи приватні будинки, заклади освіти та інфраструктуру.

          На сьогодні GER³ вже реалізований проєкт у Бахмацькій громаді. В одній зі шкіл організація провела роботи з ремонту сховища, оновивши в ньому каналізацію та гідроізоляцію, покриття стін і підлоги, облаштувавши кімнати гігієни, у тому числі й для дітей з особливими потребами.

          «У 2023 році зусиллями Чернігівської обласної військової адміністрації та партнерів побудували 12 укриттів та 67 відремонтували. Окрім донорських, використовували кошти з державного та місцевого бюджетів. На сьогодні ще 123 ЗЗСО потребують будівництва укриттів та проведення ремонтних робіт», – зазначає Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

           
           
           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/