Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Реформа профільної середньої освіти на Чернігівщині

          Продовжується робота над створенням Стратегії реформи профільної середньої освіти. Сам проєкт є пілотним, він реалізовується у 9 областях: Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській та Чернігівській.

          «Спільно з районними держадміністраціями та органами місцевого самоврядування опрацьовуються пропозиції щодо формування в нашому регіоні оптимальної мережі академічних ліцеїв, які відповідатимуть вимогам МОН: функціонування не менше двох класів за трьома профілями навчання, наявність сучасної матеріально-технічної бази, здійснення підвозу учнів та педагогічних працівників до закладу освіти тощо», — розповідає Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

          Результати першого, аналітичного, етапу розробки Стратегії реформи профільної середньої освіти були презентовані на заході, ініційованому  Міністерством освіти і науки України та експертною підтримкою Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».

           
           
           
           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/