Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Прикраси ручної роботи, екосумки та відеоблоги про весняну природу – доробки учасників конкурсу еколого-валеологічної спрямованості

           

          У лютому-березні 2024 року комунальним закладом «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» було організовано та проведено обласний етап Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості на тему «Квітка буття».

          У конкурсі взяли участь здобувачі освіти 1-4 класів закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти відповідного віку з 17 громад області.

          Роботи учасників виконано у 3 номінаціях.

          У категорії «Природні об’єкти «Квітка буття» очима дітей» представлені ручні вироби: прикраси або аксесуари в різних техніках, з різноманітних матеріалів (намистин, бісеру, ниток, фоамірану, деревини, засушених квітів, тканини).

          У номінації «Екологічна сумка з мотивами природних об’єктів – Квітки буття» представлені сумки, пошиті власноруч. Різної форми, дизайну, оздоблення (з вишивкою, аплікацією, малюнком).

          У категорії ««Один день з життя природи» – відеоблог» представлені відео про красу природи, її пробудження після зимового сну.

          Із понад 60 творчих робіт першої та другої номінацій, надісланих на обласний етап конкурсу, в комунальному закладі «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» було організовано виставку. Ті доробки, що набрали найбільшу кількість балів, направлено до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді для участі у Національному етапі Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості на тему «Квітка буття».

           
           
           
           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/