Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Підтримка емоційного стану дітей – важлива складова освітнього процесу

           

          Як висловлювати почуття, виражати емоції та знаходити ресурс у стресових ситуаціях, від психологині Наталії Німченко дізнавалися педагоги комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради.

          Тренінг для освітян організувала ГО «Агенція міських ініціатив». Здобуті знання допоможуть педагогам краще розуміти й підтримувати своїх учнів у складних ситуаціях, боротися з проявами стресу в дітей та сприятимуть налагодженню двосторонньої комунікації в критичних ситуаціях.

          Цей тренінг є частиною низки безпекових заходів, які ГО «Агенція міських ініціатив» організовує у навчально-реабілітаційному центрі. Окрім психологічного тренінгу, для колективу закладу освіти передбачені тренажі з мінної безпеки та надання домедичної допомоги. Таким чином у НРЦ впроваджується ініціатива «Створення безпечного простору Центру для незрячих дітей та дітей із порушеннями зору» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/