Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Радіємо ще одній перемозі!

           

          Восьмикласник Остерського ліцею №2 Максим Смовський отримав диплом ІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу учнівських робіт на тему «Права людини та права дитини в умовах війни». Подякою за консультативний супровід та підготовку призера конкурсу нагороджена Ірина Смовська, учителька Остерського ліцею №2, яка є не лише педагогом, а й мамою обдарованого юнака.

          Загалом на розгляд журі надійшло 347 учнівських робіт, 15 з яких були відзначені дипломами. Школярі у своїх відеороботах, есе та намальованих плакатах висловлювали думки стосовно того, чому під час війни важливо дотримуватися прав людини.

          Нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу учнівських робіт на тему «Права людини та права дитини в умовах війни» відбулося 29 березня у Києві. Організатори конкурсу – Директорат шкільної освіти Міністерства освіти і науки України та Українська Гельсінська спілка з прав людини.

          Переможців дитячого конкурсу привітали члени журі та запрошені гості: генеральний директор Директорату шкільної освіти Міністерства освіти і науки України Ілля Хворостяний, правозахисниця Олександра Матвійчук, художник та ілюстратор Нікіта Тітов, фотограф і співавтор документального фільму «20 днів у Маріуполі» Євген Малолєтка.

          Дякуємо Максиму та Ірині Смовським за участь у конкурсі та гідне представлення Чернігівщини на всеукраїнському рівні!

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/