Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Вітаємо команду учасників IV етапу ІХ Всеукраїнської
          учнівської олімпіади з інформаційних технологій!

           

          Олімпіада пройшла з 26 по 30 березня в місті Ужгород на базі Ужгородського національного університету.  Її учасниками стали 90 школярів у складі 24 команд із 22 областей України.

          Команду від Чернігівщини представляли два учні: Захар Зенченко, учень 10 класу Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, Максим Мартіян, учень 11 класу Талалаївського ліцею Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області.

          Запропоновані олімпійцям завдання дали можливість перевірити їхні знання з ІТ-галузі під час розв’язування задач із баз даних, що реалізовані в Access, Word, Excel та Power Point.

          Результативним виступ на олімпіаді став для Захара Зенченка. Хлопець виборов диплом ІІ ступеня.

          У вільний від змагання час учні стали учасниками пізнавальної екскурсії історичними пам’ятками Мукачівського замку «Паланок», познайомилися з природою Закарпаття.

          Дякуємо за участь в олімпіаді обдарованим юнакам та їхнім наставницям: Голован Людмилі Михайлівні, вчительці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, Сердюк Людмилі Іванівні, вчительці Талалаївського ліцею Талалаївської селищної ради Прилуцького району!

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/