Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Патріотична зустріч дітей з оборонцем Чернігова

          Минуло два роки, як оборонці Чернігівщини вигнали російських окупантів з нашого регіону. Одним з тих, хто захищав Чернігів, був Валерій Вовк, на позивний «Михалич», ветеран Збройних Сил України, нагороджений нагрудними знаками «За зразкову службу» від міністра оборони України, «За сумлінну службу» від командувача військ ОК «Північ», волонтер, вчитель предмета «Захист України», поет, автор збірки «Вірші, народжені війною».

          У рамках медійної  кампанії «Міста Героїв. Перемоги України у війні» - «Місто-герой Чернігів» 3 квітня з Валерієм Вовком зустрілися старші вихованці гуртків Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва та учні закладу загальної середньої освіти №6 м. Чернігова.

          На патріотичній зустрічі, приуроченій другій річниці звільнення Чернігівщини від російських окупантів, звучала поезія зі збірки «Вірші, народжені війною» у виконанні Валерія Вовка та старшокласників, розповіді про оборону та визволення Чернігівщини, демонструвалися відеофільми. Нікого з присутніх не залишили байдужими чуттєві вокальні твори, виконані вихованцями «Зразкових художніх колективів» вокального класу «Натхнення» та вокального ансамблю «Viva».

          Героїзм та стійкість кожного українця стали частиною оборонного ycпixy  України навесні 2022 року. Ми вшановуємо силу кожного й кожної, хто вистояв тоді і хто зараз бореться за нашу перемогу та працює заради неї. Ми вдячні всім, хто став на захист своєї держави: Силам безпеки й оборони України, лікарям, волонтерам, журналістам, комунальникам i звичайним громадянам!

                           

           

           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/