Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Вітаємо команду учасників IV етапу LVIII Всеукраїнської
          учнівської олімпіади з фізики

           

          Від 24 до 29 березня 2024 року в місті Івано-Франківськ відбувся IV етап LVIII Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. На змагання прибули 139 учнів з усіх областей України, м. Києва та Українського фізико-математичного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка.

          Команду від Чернігівської області представляли три учні, які отримали дипломи учасників:

          Єгор Литвяков, учень 9 класу Куликівського ліцею Куликівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області;

          Артем Щербаков, учень 10 класу Комунального закладу «Чернігівський обласний науковий ліцей» Чернігівської обласної ради;

          Денис Корявець, учень 11 класу загальноосвітньої спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів фізико-математичного профілю № 12 м. Чернігова.

          Під час урочистих заходів з нагоди відкриття олімпіади учасників вітали представники організаційного комітету та журі, вони відзначили, що в Україні є і талановита молодь, і досвідчені педагоги,  які докладають спільних зусиль для розвитку наукових здобутків задля власних цілей і на благо держави.

          Найкращі юні фізики з усієї України мали можливість продемонструвати свої знання при розв’язуванні цікавих задач у теоретичному турі та показати дослідницькі вміння й навички в експериментальному турі.

          Оцінювало роботи олімпійців кваліфіковане журі на чолі з Ігорем Анісімовим, доктором фізико-математичних наук, професором Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

          У вільний від змагань час учні мали змогу відвідати визначні місця Івано-Франківська та прослухати лекцію з фізики Олега Орлянського, доцента кафедри теоретичної фізики Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, кандидата фізико-математичних наук.

          Дякуємо учасникам олімпіади та їхнім наставникам, які заохочують школярів до подальшого вивчення природничих наук. Бажаємо всім міцного здоров’я,  щастя,  нових творчих досягнень та звершень!

           Наближаймо Перемогу разом!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/