Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відбувся День відкритих дверей у комунальному закладі «Чернігівський обласний науковий ліцей» Чернігівської обласної ради

          30 березня в Чернігівському обласному науковому ліцеї відбувся День відкритих дверей, аби краще познайомити майбутніх абітурієнтів з організацією освітнього процесу, ліцейним освітнім простором та учнівством. Загалом до закладу освіти цього дня завітали 34 абітурієнти та абітурієнтки з різних куточків регіону, 61 учасник та учасниці Дистанційної наукової школи ліцею, 65 представників і представниць батьківської спільноти. Окрім зустрічі з абітурієнтами й батьками, подія мала на меті ще й знайомство громадськості регіону, зацікавленої в отриманні якісної освіти дітей, із безпековою ситуацією забезпечення освітнього процесу під час воєнного стану.

          Насичена програма цього дня дала можливість продемонструвати всі «родзинки» ліцейного життя. Організатори запросили гостей прожити день у ролі учнів та учениць, розпочавши його з традиційної години здоров’я. Під час зустрічі-налаштування “Перший крок в успішне майбутнє” абітурієнти дізналися про формат організації години руху, спортивних секцій, інших програм оздоровлення, долучилися до танцювального раптівника “Healthy disco”.

          Після активного налаштування майбутні абітурієнти взяли участь в освітньому челенджі “Навчаймося разом” й обрали індивідуальну челендж-траєкторію: мовний марафон “Модна UA”, освітню трибуну “Права і я”, наукову студію “Магія STEM” та відвідали локацію “Шалена математика”.

          Для батьківської громадськості в цей час відбувалася просвітницька робота щодо реалізації реформи шкільного харчування під егідою Першої леді Олени Зеленської. Батьки також відвідали пансіон, де ознайомилися з умовами проживання, навчання учнівства ліцею, переконалися в тому, що організація цілодобового медичного, психологічного, менторського супроводу дітей здійснюється на високому рівні. Про це неодноразово учасники й учасниці події зазначали під час зворотного зв’язку й  спілкування з адміністрацією закладу освіти. До речі, під час зустрічі з директором та віцедиректорками ліцею відбулася презентація особливостей вступної кампанії до ЧОНЛ у 2024 році. Деталі можна дізнатися на сайті закладу освіти https://lyceum-cn.org/to-applicants.

          Дякуємо всім, хто долучився до Дня відкритих дверей. Сподіваємося зустріти вже знайомі обличчя під час вступної кампанії, а згодом - у статусі учнів та учениць ліцею!

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/