Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Як у Старобасанській гімназії долають виклики воєнного часу

          Під звуки повітряної тривоги учні Старобасанської гімназії покидають класи й спускаються в укриття разом зі своїми вихователями. Сховище тут облаштоване двома кімнатами для сну, тож вночі під час тривоги діти мають можливість повноцінно відпочивати.

          За період війни за рахунок спонсорів у їдальні закладу освіти зроблено повний сервіс станції для очищення питної води та встановлено додаткове обладнання, за фінансування польських партнерів у спальнях оновлено меблі та закуплено комплекти постільної білизни.

          Зі станом укриття та матеріально-технічної бази, організацією освітнього процесу в комунальному закладі «Старобасанська гімназія» ознайомився начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика. Разом із директором закладу освіти Юрієм Ковбаско він також оглянув навчальні та господарські приміщення, харчоблок та спальні кімнати, обговорив проблемні питання гімназії, поспілкувався з психологами щодо важливості збереження психологічно-емоційного здоров’я дітей в умовах війни.

          «Діти, які навчаються тут, потребують особливої уваги та піклування. Тож важливо забезпечити їх не лише якісним наданням освітніх послуг, а й психологічною підтримкою з боку педагогічного колективу», — зазначив Юрій Музика під час візиту до гімназії.

          Довідково: на сьогодні в закладі освіти навчаються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених, багатодітних та соціально незахищених сімей віком від 6 до 15 років. Більшість із них цілодобово перебуває в гімназії.

           

           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/