Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Розвиток екологічної освіти — важливий напрям роботи освітян регіону

           

          28 березня педагоги Чернігівщини поділилися досвідом розвитку екологічної освіти в регіоні. Таким чином вони долучилися до Всеукраїнського освітянського проєкту «Освіта сталого розвитку».

          Під час онлайн-зустрічі обговорили забезпечення екологічної грамотності здобувачів освіти, діяльність Молодіжного кліматичного центру в області, проведення заходів еколого-натуралістичного спрямування, роль Мезинського національного природного парку у формуванні екологічної свідомості підростаючого покоління Сіверщини тощо.

          «Ще зі школи діти мають розуміти, як людство впливає на зміни в навколишньому середовищі і які цей вплив має наслідки, тому розвиток екологічної освіти та її вдосконалення на сьогодні є пріоритетним напрямом нашої роботи», — зазначив Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

          До участі в обговоренні питань з розширення системи екологічної освіти долучився також Володимир Вербицький, директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді  Міністерства освіти і науки України. Організаторами онлайн-зустрічі були Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, Міністерство освіти і науки України та комунальний заклад «Чернігівська обласна станція юних натуралістів».        

           

           
           

                 

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/