Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Більше 4 тисяч учнів Чернігівщини змагалися за вихід на районний етап шкільних ліг

          У квітні в області розпочнеться ІІІ (районний) етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», що проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» і має за мету збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі й ведуть здоровий спосіб життя. На районному рівні школярі змагатимуться за першість у 4 видах спорту: баскетболі (хлопці й дівчата), волейболі (хлопці й дівчата), футзалі та спортивному орієнтуванні.

          Оргкомітет щодо підготовки до ІІІ етапу проєкту провела заступниця голови Чернігівської ОДА Жанна Шерстюк. За інформацією представників райдержадміністрацій,  вже визначені системи змагань та заклади освіти, на базі яких пройдуть ігри, суддівський склад. Підвіз команд забезпечуватимуть громади.

          «Станом на 25 березня участь у проєкті «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» взяли 438 команд з 38 територіальних громад Чернігівщини. Протягом 26-29 березня ще відбудеться 21 змагання в 11 ТГ, загалом до ігор залучено більше 5 тисяч учасників», – повідомив начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика під час організаційного комітету.

           
           
           
           
           

           

           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/