Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Укриття 4 закладів освіти відремонтують словацькі партнери

           

          У Городнянській, Михайло-Коцюбинській, Тупичівській та Холминській громадах словацька організація People in Peril у межах тристороннього договору планує облаштувати укриття для закладів освіти.

          «Сьогодні нашою основною метою є безпечне очне навчання, для цього мають бути облаштовані укриття. Зважаючи на це, визначено заклади освіти, в укриттях яких необхідно провести роботи з облаштування стін, стелі, підлоги, осучаснити електропроводку, каналізаційну та вентиляційну системи», — каже Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

          Про реалізацію договору з ремонту укриттів та напрями подальшої співпраці йшлося під час онлайн-зустрічі з представницями словацької організації Міхаелою Птачовою та Андреою Беднаріковою. Зокрема, обговорили забезпечення учасників освітнього процесу гаджетами для проведення дистанційного навчання, нестачу працівників психологічної служби в закладах освіти та потребу громад в шкільних автобусах. 

          Довідково: організація People in Peril є однією з найбільших гуманітарних організацій Словаччини, яка надає допомогу населенню країн, що знаходиться в зонах, охоплених збройними конфліктами. Раніше вона працювала на заході України, зараз розширює свою діяльність на північ та схід.

           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/