Анонси
     

     






           
           

          Назад

          За кваліфікованими робітниками – до Прилуцького фахового технічного коледжу

          Безпека студентів під час освітнього процесу є пріоритетною, тому начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика оглянув укриття, що належить Прилуцькому технічному фаховому коледжу. Разом із його директором Павлом Черніковим перевірив стан систем автономного живлення та опалення, завітав до гуртожитку, в якому проживають здобувачі освіти, щоб дізнатися, наскільки там дотримуються рекомендацій щодо дій проживаючих під час повітряної тривоги вдень та вночі.

          На сьогодні в закладі навчається 750 студентів за 5 спеціальностями та 6 освітніми програмами. Також тут здійснюють підготовку операторів комп’ютерного набору, операторів з обробки інформації та програмного забезпечення, касирів (на підприємстві, в установі, організації), мулярів, слюсарів з експлуатації ремонту газового устаткування, електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування – фахівців робітничих професій.

          «Важливо, що цей заклад освіти готує спеціалістів і кваліфікованих робітників, які є затребуваними серед роботодавців сьогодні й користуватимуться попитом після війни. Наприклад, для відновлення об’єктів промислових та критично важливої інфраструктури потрібні будуть електромонтери, слюсарі, муляри», – зазначив Юрій Музика під час відвідування коледжу.

           
           
           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/