Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Затверджено Дорожню карту розвитку освітянської галузі Менської міської територіальної громади

          21 березня 2024 року депутати Менської міської ради підтримали рішення «Про затвердження перспективного плану спроможної мережі закладів освіти Менської міської територіальної громади на 2024-2027 роки» – Дорожньої  карти розвитку освітянської галузі Менської міської територіальної громади на найближчі роки.

          Проєкт рішення прийнято після публічного обговорення даного документа шляхом зустрічі з громадськістю, яку проведено 01 березня 2024 року; прийняття пропозицій, зауважень та рекомендацій, які до 15 березня 2024 року надавалися у письмовій формі або електронною поштою на електронну пошту Відділу освіти Менської міської ради. Всі бажаючі мали можливість долучитися до громадського обговорення проєкту рішення, який був у відкритому доступі на офіційному сайті Менської міської ради.

          План освітяни презентували перед керівниками закладів освіти громади, представниками Піклувальної ради закладів освіти Менської міської ради, представниками батьківської громадськості, які зверталися за консультаціями, депутатськими комісіями Менської міської ради.

          Складовою даного документа є ухвалення рішення про створення Ліцею в Менській громаді, який у подальшому функціонуватиме на базі Опорного закладу Менська гімназія Менської міської ради. Наразі, враховуючи дане рішення, заклад освіти буде включено до обласного плану формування мережі закладів освіти, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти, з урахуванням вимог до ліцеїв для запровадження якісної профільної середньої освіти.

                  За інформацією відділу освіти Менської міської ради

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/