Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Гуртожитки закладів освіти — для ВПО

          Вільні гуртожитки, які не використовуються за призначенням, можуть прихистити внутрішньо переміщених осіб. Про це йшлося під час робочої поїздки заступниці голови облдержадміністрації Жанни Шерстюк та голови обласної ради Олени Дмитренко до Прилук.

          У місті діє Прилуцький технічний фаховий коледж, у підпорядкуванні якого є вільний гуртожиток. Там минулого літа проводилися поточні роботи, спрямовані на збереження приміщення, про що повідомив директор закладу освіти Павло Черніков під час зустрічі.

          «Загалом у регіоні 9 гуртожитків, які не використовувалися за призначенням протягом тривалого часу і потребують капітального ремонту. Зараз на рівні області розглядається питання їх використання як житла для внутрішньо переміщених осіб» — повідомив начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика під час зустрічі.

          В обговоренні цього питання та огляді гуртожитку коледжу також взяли участь депутат обласної ради Дмитро Пахомов і заступниця Прилуцького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Пахомова.

           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/