Анонси
     

     






           
           

          Назад

           

          Конкурентоспроможних вчителів готує Прилуцький педколедж

          Як проходить освітній процес в КЗ «Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка» Чернігівської обласної ради в умовах воєнного стану, дізнавався начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика. Під час свого візиту до коледжу він також поспілкувався з його очільницею Оксаною Мельничук, викладачами та студентами, оглянув укриття та навчальні авдиторії.

          Основний контингент цього закладу освіти — майбутні педагоги, які вже вміють протистояти викликам війни. Вони ознайомлені з формами змішаного та дистанційного навчання, знають особливості організації освітнього процесу під час повітряних тривог, на практиці вчаться не лише якісно пояснювати матеріал уроку, а й надавати емоційну підтримку школярам.

          «Навчання в коледжі здійснюється з урахуванням сучасних освітніх реформ, що позитивно впливає на конкурентоспроможність його випускників. А зважаючи на нестачу педагогічних кадрів у країні, вони всі зможуть працевлаштуватися в школах та дитячих садочках», — каже Юрій Музика.

           

           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/