Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Юні спортсменки Брусилівського ліцею пліч-о-пліч вибороли перемогу у Киселівських волейболісток: у Чернігівському районі триває другий етап Всеукраїнських шкільних ліг

          Дівчатам не стала на заваді навіть повітряна тривога, яка зупинила змагання на годину. Команда «Комета» перемогла з результатом 2:1 і тепер представлятиме Киселівську громаду на районному рівні ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», який стартує уже з квітня.

          Повболівати та побажати командам успіху завітали до Киселівського ліцею Жанна Шерстюк, заступниця голови ОДА, Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки ОДА та Денис Закружний, начальник обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН.

           

          «Кожен, завдяки участі в цих змаганнях, розвиває свої найкращі вміння та якості – витримку, дисципліну, командний дух, прагнення до спільної мети, використовувати сильні сторони. Це – командна гра, яка об’єднує для спільної перемоги. Все як у дорослому житті», – звернулася до учасниць Жанна Шерстюк та побажала перемоги найсильнішим.

           
           
           

          Денис Закружний, начальник обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН додав, що зараз проводяться змагання між школами на рівні територіальних громад, а вже за два тижні переможці цього етапу візьмуть участь у районному.

          Принагідно Жанна Шерстюк відвідала і укриття Киселівського навчального закладу, облаштоване завдяки  фінансовій підтримці ЮНІСЕФ в рамках гуманітарної допомоги від Європейського Союзу.

          Нагадаємо: перший (шкільний) етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!» відбувся у грудні 2023 – січні 2024 року. У змаганнях з чотирьох видів спорту (баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування) взяли участь учні 208 шкіл із 55 громад області. Найпопулярнішим був волейбол.

          А для участі в другому етапі зареєструвалися 569 команд із 229 шкіл Чернігівщини.

           
          Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
          з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/