Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Запрошуємо до участі в конкурсі юних есеїстів та художників!

          У березні-червні цього року проходить ІІ Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя». Участь у ньому можуть взяти учні та вихованці 8-11 класів закладів загальної середньої, позашкільної та початкової мистецької освіти, члени дитячих і молодіжних громадських організацій України.

          Конкурс проводиться з метою привернення уваги до порушень прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганди європейських цінностей і демократичних принципів.

          До участі допускаються роботи у друкованому та електронному варіантах обсягом не більше двох сторінок у форматі Microsoft Word, шрифт і розмір всіх частин есе — Times New Roman, 14 nm. Поля сторінок: ліве — 3 см, праве — 1 см, нижнє, верхнє — 2 см. У супровідному листі до есе зазначаються відомості про автора (прізвище, ім’я, по батькові, клас, група, вік, контакти), повне найменування закладу освіти (населений пункт, район, область), контакти (номер телефону та електронна адреса), відомості про керівника (у разі наявності).

          Малюнок має відповідати запропонованій організаторами конкурсу тематиці. До участі допускаються роботи, виконані у будь-якій техніці. Формат може бути А1, А2, А3. На звороті мають бути зазначені найменування закладу освіти, відомості про автора (прізвище, ім’я, клас, контакти), прізвище, ім’я художнього керівника (за наявності). Надіслані на конкурс малюнки не повертаються і рецензії авторам не видаються.

          Роботи (малюнки) учасників конкурсу в строк до 17 червня 2024 року надсилаються поштою на адресу: 01054, м. Київ, вул. О. Кониського, 8/14, 9 поверх (Навчально-науковий інститут права та політології). Есе учасників можна надсилати на електронну адресу: [email protected]. Організаторами конкуру «Я маю ПРАВО на життя» є Навчально-науковий інститут права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова та Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» за підтримки міністерств і відомств (за додатковим погодженням).

          Підсумки конкурсу підбиватимуться у вересні 2024 року з організацією відповідної виставки робіт та нагородження переможців і призерів.

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/