Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Безпека дітей в школі – пріоритет сьогодення  

          Понад місяць у 65 закладах загальної середньої освіти Чернігівщини несуть службу офіцери поліції. Так у регіоні реалізовується проєкт «Служба освітньої безпеки», у межах якого 65 поліціянтів залучили до забезпечення охорони в закладах освіти.

          «Отримуємо позитивні відгуки від батьків та педагогічних колективів стосовно цього проєкту. Ми очікували на таку реакцію, оскільки в закладах освіти почали працювати спеціально підготовані фахівці з питань безпеки, які не лише можуть швидко відреагувати на правопорушення чи розпізнати небезпеку, а й розуміють психологію дітей і вміють з ними спілкуватися», – зазначив Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, 14 березня під час онлайн-наради з питань безпеки в закладах освіти.

          Участь в обговоренні впровадження проєкту «Служба освітньої безпеки» також взяли заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Ігор Волокітенко, представники районних, Чернігівської міської військових адміністрацій, сільських, селищних, міських рад, місцевих органів управління освітою, ГУНП, Управління поліції охорони в Чернігівській області та виконуючий обов’язки спеціаліста з охорони праці Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Сергій Бриль.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/