Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Компенсація гарячого харчування: наскільки успішним є проєкт?

          21 громада Чернігівщини стала учасником проєкту Всесвітньої продовольчої програми Організації Об’єднаних Націй. У її межах відбувається фінансування 30% щоденних гарячих обідів для учнів 1-4 класів у 2023/2024  навчальному році. Програма охопила 35 закладів загальної середньої освіти та майже 5 тисяч дітей початкових класів.

          «Ми раді, що цей проєкт зайшов на Чернігівщину. Він активно реалізовується в громадах, і вже  більше 3,3 млн грн спрямовано на покращення якості харчування учнів початкових класів (збільшення фруктів у раціоні, свіжих овочів тощо)», — каже Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

          Практичним досвідом впровадження та успішної реалізації проєкту ВПП ООН на Чернігівщині з представниками 13 регіонів країни під час онлайн-зустрічі поділися Оксана Полішко, начальниця відділу фінансів галузей соціально-культурної сфери Департаменту фінансів Чернігівської ОДА, та Ольга Коваленко, завідувачка сектору бухгалтерського обліку та звітності – головний бухгалтер  Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/