Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Національний форум у Чернігові: чим допоможе аналітика у відбудові країни?

           Національний форум «DataUAction. Якісна аналітика – перший крок до відновлення!» пройшов 13 березня в Чернігові. Учасниками заходу стали представники 9 регіонів України. Понад 50 активних громадських діячів, депутатів різних рівнів рад, представників і представниць бізнесу та медіа зібралися, щоб обмінятися досвідом відновлення населених пунктів, інфраструктури, підтримки ВПО, удосконалити методику збору та систематизації інформації щодо стану спроможності й потреб громад.                                                                     

          «Щоб ефективно співпрацювати з донорами над відновленням закладів освіти Чернігівщини, ми маємо створити якісну базу даних, яка, наприклад, міститиме інформацію про те, на якому етапі відновлення перебуває сьогодні заклад, скільки його учнів знаходиться в Україні та закордоном. Ця аналітика допоможе нам визначити ті опорні заклади, які треба відновити в першу чергу, та має лягти в основу стратегії розвитку освіти в регіоні на період воєнного часу», –  зазначає начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика.

           Під час форуму присутні мали можливість не лише особисто обмінятися думками з колегами щодо створення аналітичної системи, а й попрацювати у фокус-групах над розробкою та узгодженням плану її впровадження, функціонування й розвитку. Організатори заходу вважають, що створення якісної бази даних у майбутньому забезпечить прозорий, рівномірний та справедливий розподіл ресурсів при координації гуманітарних місій та процесів відновлення в Україні.

           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/