Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Перемога юних журналістів на Міжнародному конкурсі

            Переможцем Міжнародного фестивалю-конкурсу «Славянский вєнєц», що пройшов у Болгарії, стала редакційна колегія газети «Джерело Полісся» комунального закладу «Городнянський ліцей» Чернігівської обласної ради.  
          На конкурс його вихованцями було надіслано 5 останніх номерів видання, над якими ліцеїсти працювали разом з учителькою української мови та літератури Марією Шуляк та інженером-електроніком закладу освіти Дмитром Лазаренком.
          У щомісячних випусках висвітлювалися розвиток науки, культури та спорту в Україні, перебіг повномасштабної війни, життєдіяльність Городнянської ТГ, організація освітнього процесу та позаосвітньої діяльності в ліцеї.
          У конкурсі взяли участь 8 вихованців закладу. Марія Семеняга, Світлана Хомченко, Марія Бистревська, Катерина Григорьєва та Христина Старицька збирали та обробляли інформацію. Артем Гулай, Богдан Небожатко та Володимир Пичугін відповідали за якісну фотокореспонденцію.
          Не лише визнання на міжнародному рівні, а й запрошення від організаторів фестивалю «Славянский вєнєц» представити Україну у фіналі конкурсу в Болгарії  влітку цього року отримала редакційна колегія «Джерело Полісся». Тож бажаємо успіху вихованцям КЗ «Городнянський ліцей» Чернігівської обласної ради та нових перемог!

           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/