Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Девайси від німецьких партнерів отримають 6 закладів освіти Чернігівщини

           

          Земля Макленбург-Передня Померанія (Німеччина) продовжує допомагати освітнім закладам Чернігівщини, зокрема наприкінці березня очікується поставка чергової допомоги. Мова про 51 девайс для забезпечення належної організації проведення дистанційного навчання  в коледжах, ліцеях та школах регіону.

          Цю гуманітарну допомогу від партнерів отримають 6 навчальних закладів області, що знаходяться в Борзнянській, Корюківській, Остерській, Новгород-Сіверській, Семенівській та Сновській ТГ.

            У найближчому майбутньому завдяки партнерській допомозі укриття освітніх закладів регіону також поповняться шкільними меблями. Про це стало відомо під час онлайн-конференції начальника Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Юрія Музики, директора «Центру матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів» Чернігівської обласної ради Валентина Чеботька, представниці Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації Лесі Козачок з партнерами Сюзанною Рока-Хайльборн, керівницею відділу стратегії науки та досліджень Міністерства науки, культури, федеральних та європейських справ землі Макленбург-Передня Померанія й координаторкою партнерства та гуманітарної допомоги Україні, та Оксаною Шурлеммер, засновницею організації волонтерів «NORDHAUS UA».

           
           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/