Анонси
     

     






           
           

          Назад

          GoGlobal та #ПоколінняПеремоги: змінюємо світ разом

          Нещодавно пройшла дискусія #ПоколінняПеремоги, міністра освіти і науки Оксена Лісового та головної редакторки «Українська Правда» Sevgil Hayretdın Qızı Musaieva. До неї долучився начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика.

          Підлітки ж запитували дуже практичні речі та пропонували власні ідеї щодо змін у навчальному процесі. Говорили про навчальну програму і навантаження, про якість освіти, про зміни, які потрібні вже на вчора і про майбутнє, звісно.

          «Важливо, щоб молодь мотивувалась, а не демотивувалась від середовища, в якому вони перебувають, а це — і середовище освітнє, і середовище сім'ї, і вулиці. Щоб ці середовища допомагали їм знайти натхнення, розвинути здібності, розвинути бажання до дій, креативити, створювати щось для когось. А також розвивали ті важливі цінності — відчуття свободи, власної гідності, можливостей для самореалізації та відчуття спільноти, яка розвиває ці цінності», — міністр освіти і науки, Оксен Лісовий.

          «Покоління Перемоги» — це хлопці та дівчата, які вже сьогодні формують майбутнє країни. Формують його своїми щоденними справами та діями. Зокрема, у проєкті розповідали історії 5 підлітків з Чернігівщини. А саме історії Микити і Насті з Городні, Жені з Михайло-Коцюбинського, Максима з Тупичева та Івана зі Сновська,

          Створюймо можливості для молоді та підтримуємо наше #ПоколінняПеремоги.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/